RK Concrete Seal APS
RK Byg & Enterprise APS

RK concrete seal
RK concrete seal er et midtjysk byggefirma der udfører rulle- og sprøjtemembraner samt injektioner over hele landet.
Vi benytter altid kvalitets materialer fra blandt andet BENTOGROUT, VELOSIT og SCHOMBURG, som sikre en optimal vandtætning af alle slags vægge. Det gælder uanset om det er eksisterende konstruktioner, nyopførte eller midlertidige vandtætninger.

Denne stærke metode bruges også til eksempel vis underlag i swimmingpools, svømmehaller og andre vådrum, hvilket betyder, at vi primært henvender os til erhvervskunder, men naturligvis også udfører opgaver for private. Vi løser også alle typer opgaver med flydende dampspærre og radon sikring – på den måde opnår du et bedre indeklima, en sikker lufttætning og stærk fugtsikring.

Vi bruger materialer af suveræn kvalitet fra nogle af branchens bedste brands. Vores ambitioner er høje og vi arbejder derfor benhårdt på, at levere et færdigt og langtidsholdbart stykke arbejde, uanset opgavens omfang.

RK Byg & Enterprise
RK Byg & Enterprise er vi specialister i flise- og klinkemontering. Vi brænder for detaljerne og sætter en storære i vores arbejde.
Klinkerne er ofte den sidste overflade der ses når et projekt er færdiggjort og derfor er det ekstra vigtigt, at linjerne er skarpe!

Vores primære arbejde er for hoved og totalentreprenører – vi tilbyder også hjælp til projektstyring og mindre totalentrepriser, hvis du mangler en skrap mand til, at fører dit næste projekt sikkert i hus. Vi kan også være behjælpelig med betonrenovering, mindre støbe opgaver og andre spændende murer opgaver uanset opgaven omfang.
Vi henvender os primært til erhvervskunder, men udfører også opgaver for private.